Custom

1. Concept

Het is belangrijk om een goed concept te ontwikkelen waar jouw wensen en doelen worden worden besproken. Goede communicatie is essentieel voor het maken van een opzet van de structuur en de touch and feel van jouw website. Als we een compleet document hebben met alle onderdelen bij elkaar, kunnen we aan de slag met het ontwerp.

2. Design

Op basis van het concept wordt een uniek ontwerp gemaakt, voor jou op maat. Alles is mogelijk, doordat we beginnen vanaf nul. Het ontwerp wordt gemaakt in een online omgeving, zodat je altijd up-to-date kunt blijven van de vorderingen.

3. Code

Op basis van het ontwerp wordt de code geschreven. We streven er naar om een uniek framework te ontwikkelen voor constante kwaliteit, met het oog op uitbreidbaarheid en effici├źntie. Tijdens het ontwikkelproces staat er altijd een demo van de code online, zodat je makkelijk op de hoogte kunt blijven van de laatste updates.

4. Online

De laatste stap is de website lanceren. Hier zijn een aantal dingen voor nodig, zoals een domeinnaam, de naam van de website, hosting bij de server en SSL beveiliging. Hier hoort ook een eigen e-mailservice bij. We nemen dit allemaal voor je uit handen tegen een scherpe maandelijkse prijs.

Camino Pages | Camino Agency